I mer än 60 år har Munkfors Sawmill Support varit känt för sin överlägsna kvalitet, pålitlighet och innovationsförmåga, egenskaper som utmärker hela vårt produktutbud och all vår service.

Målet för Munkfors Sawmill Support är att vara en komplett partner för våra kunder och vi levererar allt som ett sågverk eller hyvleri behöver inom band, klingor och verktyg. Vi samarbetar mycket nära med den världsledande leverantören av sågstål – Uddeholm – vilket ger oss tillgång till deras kompletta program av kvalitetsstål.

Våra produkter används av företag som kräver kontinuerligt höga ståndtider och minimalt med oplanerade stopp. Även om själva sågbladet utgör en liten del av den totala produktionskostnaden är det av avgörande betydelse för driftsäkerhet och verksamhetens avkastning.

Förbättringar och besparingar

Vår unika profilslipning ger dig bandsågblad med en kvalitet och prestanda som överträffar andra märken, och med 60 års hantverkskunnande i vårt blod vet vi exakt vad som krävs för att ditt sågverk ska fungera optimalt. Genom ett målmedvetet och tydligt samarbete baserar bygger vi upp en samlad kunskap om din produktion.

Kort och gott, ett samarbete med Munkfors Sawmill Support leder till stora förbättringar och besparingar.