Förutom att leverera högkvalitativa bandsågblad, klingor och verktyg till sågverk, så finns det stora fördelar i att låta Munkfors ta hand om hela verktygshanteringen genom ett servicekontrakt.

Munkfors ser till att tillhandahålla felfria blad till er produktion genom kontinuerlig loggning av bladets kondition. Vid varje servicetillfälle ges också möjlighet till uppföljning och förbättringar av bladens och sågens prestanda. Varje blad som ingår i serviceåtagandet blir individuellt registrerat så egenskaperna kan följas i detalj.

Servicekontrakt med Munkfors är ett enkelt sätt att öka effektiviteten i produktionen. Vi tar ansvar för allt material som behövs i processen och ser till att rätt sak alltid finns på plats.

Munkfors Sawmill Support har resurserna och kunnande för att ge en tydlig och objektiv bild av statusen på era verktyg. Genom vår erfarenhet och metallurgiska kunnande kan vi ge objektiv bild av vad som hänt med verktyget. Allt för att kunden skall få en så bra information, som vi kan presentera, om vad som hänt. Vi anser att den dialogen är mycket viktigt för både förtroende och problemlösning.

Optimering av sågningen går alltid att göra. Antingen i själva såglinjen eller med ändring av skär data. Ett sätt är att arbeta med optimering av sågsnittet. Använd kalkylen till höger, så ser du hur mycket pengar du kan spara på att snittet blir rätt.

 

Kontakta oss

Välkommen till vår kundportal

I vår kundportal kan du enkelt registrera och hitta information om dina sågar och verktyg. Alla viktiga uppgifter samlade på ett och samma ställe. Tryggt, enkelt och pålitligt.